Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Πατησε κορυφη στον βαθμολογικο πινακα η Ελπιδα

   Μεγαλη νικη μεσα στην καυτη εδρα του Μανδαλου πετυχε η Ελπιδα Εδεσσας πραγματοποιωντας το καλυτερο παιχνιδι της μεχρι τωρα αν και με σημαντικες απουσιες (Λεκακης, Τσορμπας.Β , Τσορμπας.Ν , Μπεσιος.Ν ,Τουρτουρης , Σιογκας.Κ)

    Το σκορ 0-3 για την ομαδα μας που ξεκινησε το παιχνιδι πολυ δυνατα χανοντας δυο ευκαιριες με τον Παλημανη στο 10΄ και μια κεφαλια του Πεχλιβανη στο 15'. Στο δευτερο ημιχρονο, η ομαδα ηταν κυριαρχη στον αγωνιστικο χωρο και με ενα προσωπικο τερμα του Ευθυμη Τσορμπα που εσπασε την αμυνα μονος του προηγηθηκε στο 55'.


   Το 0-2 ηρθε σχετικα πολυ γρηγορα μετα απο μια μπαλια 35 μετρων απο τον Πεχλιβανη στον Παλημανη που τον εβγαλε ματι στην πλατη της αμυνας και ο τελευταιος με εξαιρετικο αριστερο χτυπημα κρεμασε τον αντιπαλο τερματοφυλακα. Τελος στο ματς, εβαλε ο Θωμας Ουζουνης με ενα πολυ τεχνικο σουτ στην κινηση που εστειλε την μπαλα στην απεναντι γωνια και εγραψε το 0-3.

    Να σημειωθει οτι και οι δυο ομαδες τελειωσαν το παιχνιδι με 10 παιχτες. Για την ομαδα της Ελπιδας κοκκινη καρτα δεχθηκε ο Βυρωζης αδικα για ενα μαρκαρισμα που δεν εμοιαζε ουτε για φαουλ.

     Επισης, η ομορφοτερη στιγμη που σημαδεψε την αναμετρηση ηταν πριν την εναρξη του ματς οταν οι γηπεδουχοι εδωσαν ανθοδεσμη και ενα μπλουζακι που εγραφε "Σε ευχαριστουμε Λαζο" στον αρχηγο της Ελπιδας ,Τουρμανη Λαζαρο, για την πολυετη προσφορα του στον συλλογο του Μανδαλου.
     Τετοιες ενεργειες ειναι αξιες συγχαρητηριων οπως επισης και η φιλοξενια της γηπεδουχου ομαδος.





Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top