Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Δυο ακομα μεταγραφες στο Τεχνικο Team της Ελπιδας Εδεσσας



     Με Χαρα ανακοινωνουμε την εναρξη συνεργασιας με δυο παλιους ποδοσφαιριστες γεννημα θρεμα της Ελπιδας Εδεσσας Γιαννη Τζηγκα και Δημητρη Μπαντση στον διπλο ρολο και των δυο του Γενικου Αρχηγου της ομαδος αλλα και επισημων ανιχνευτων (scouter) στις κατηγοριες της Α και Β τοπικου αντιστοιχα.

Γιάννης Τζήγκας
   Πιο συγκεκριμενα ,ο Γιαννης Τζηγκας αναλαμβανει την Α κατηγορια οπου θα ειναι τα ματια και η φωνη της Ελπιδας σε αυτη την κατηγορια προσέχοντας τα νεα ταλεντα που υπαρχουν στην κατηγορια αυτη , ψαχνοντας παιχτες με ορεξη και ταλεντο. Επισης, θα ειναι υπευθυνος για τα παιδια της ομαδος μας, τα οποια υπαρχει περιπτωση να μετακινηθουν σε ομαδες της κατηγοριας αυτης ως δανεικοι για να "ψηθουνε" και να παρουνε επισημα παιχνιδια.



Δημήτρης Μπάντση
      Απο την αλλη πλευρα, ο Δημητρης Μπαντσης αναλαμβανει την πιο "ζορικη" κατηγορια Β τοπικο ωστε να ειναι η φωνη και τα ματια της Ελπιδας Εδεσσας στην κατηγορια αυτη, ψαχνοντας και ανιχνευοντας καινουρια ταλεντα μικρης ηλικιας που κανουνε το ποδοσφαιρικο τους ξεκινημα στο αντρικο ποδοσφαιρο του νομου μας.




     Και οι δυο παλαιμαχοι ποδοσφαιριστες της Ελπιδας συμφωνησαν να ειναι κοντα στην αντρικη ομαδα με το ρολο του Γενικου Αρχηγου να συμμετεχουνε στις εκδηλωσεις και υποχρεωσεις της ομαδος και να ειναι κοντα στους ποδοσφαιριστες σαν φιλοι και μεσαζοντες για οποιοδηποτε προβλημα υπαρχει στις ταξεις της ομαδος.

     Τελος, ευχομαστε και στους δυο καλο ξεκινημα στο καινουριο ποστο  και καλη ποδοσφαιρικη σεζον με υγεια , ορεξη κ πολλες επιτυχιες.


Related Posts :



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

back to top